Over ons

Autobedrijf Van Dijk

Medio 2000 start Theo van Dijk achter zijn huis op het erf in een garage met onderhoud en reparaties van auto’s. Daarnaast gaat hij in deeltijd aan de slag bij autobedrijf Boerefijn in Driebruggen. Aangezien de eigenaar geen opvolger heeft en de werkzaamheden thuis ook toenemen besluit hij op 1 juli 2005 het autobedrijf over te nemen.

In 2006 voegt Theo van Dijk een onderdeel toe en wordt hij brommobiel specialist, eerst dealer van Bellier en JDM en een jaar later in 2007 gevolgd door het grootste brommobielmerk Microcar. Sinds 2014 zijn daar ook Casalini en Ligier brommobielen bijgekomen. Al deze merken zijn in de showroom in Driebruggen te bewonderen. Voor een eigen identiteit heeft het bedrijf sinds 2008 een nieuwe naam en logo: Autobedrijf van Dijk.

Voor alle zaken die met een auto of brommobiel te maken hebben kunt u bij het RDW erkende autobedrijf Van Dijk terecht; van aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s tot onderhoud en reparaties. U bent van harte welkom en kom gerust een keer langs en proef de ongedwongen sfeer van een klein autobedrijf, de koffie staat klaar.

Heeft u een vraag over onderhoud, inruil of aanschaf van een nieuwe auto of brommobiel? Neem dan contact met ons op, vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0348 – 50 13 16.

Over ons
Over ons

Wie wij zijn?

Het bedrijf wordt geleidt door Theo van Dijk.
Theo verzorgt onder andere de verkoopafdeling en helpt klanten bij een keuze maken van een brommobiel of auto. Ook is hij regelmatig in de werkplaats werkzaam omdat hij het repareren en onderhouden leuk vindt en om zo de werkdruk op zijn collega te verminderen. Heeft u vragen over onze werkplaats of plant u graag een afspraak in? Neem gerust contact op.

  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • Hoge kwaliteit
  • Totaalpartner

Onze klanten beoordelen onze service met een 9.9/10

Zorgvuldig, vriendelijk en oprecht

We hebben een auto ingeruild voor een nieuwere versie. Het contact met Theo is zeer prettig en hebben we als zeer betrouwbaar ervaren. Hij nam ruimschoots de tijd voor ons. Heel prettig!

~ Luuk & Sabine

Reparatie voorkap Microcar Due

Vriendelijke ontvangst en eerlijke uitleg over reparatie mogelijkheden. Theo is iemand die meedenkt, zeer klantgericht. Reparatie keurig uitgevoerd.

~ André

Betrouwbaar bedrijf

Een aantal keren heeft Theo al een auto aan ons geleverd. Ook deze keer voldoet de auto helemaal aan onze wensen. Service en klantvriendelijkheid zijn top.

~ Elma

Altijd hulpvaardig en meedenkend

Kom al jaren bij deze garage. Altijd goed geholpen en heel veel kennis van zaken. Prima service en normale prijzen.

~ Hans

Het contact is erg prettig en persoonlijk!

Afgelopen jaar hebben wij onze auto hier gekocht en hebben dit jaar onze auto hier gebracht voor een beurt APK. Al is de garage niet echt in de buurt, zal ik volgend jaar onze auto weer hier brengen.

~ Dominic

Vlotte vriendelijke service, advies op maat.

Prijs kwaliteit verhouding in balans. Prijs het bedrijf aan als t zo uitkomt.

~ F.B.

Erg vriendelijke geholpen en een betrouwbaar gevoel.

Uitermate tevreden over de service en snelheid met het aankopen van mijn nieuwe gebruikte auto.

~ Vera

Klantvriendelijk en goede deskundigheid.

Wij zijn al jaren klant bij autobedrijf van Dijk tot volle tevredenheid.

~ Wilco

Altijd goede service en goed bereikbaar.

Als er iets is met je auto kan je bijna gelijk langs komen ik vind het een heel goed bedrijf. Blij mee.

~ Geke

Heeft u vragen?

Stel uw vragen direct.

Mogelijk gemaakt door Mobilox