Ruitschade

Voorruit repareren, vaak snel geregeld!
Vaak begint het met een klein sterretje in de ruit, maar kan snel kan overgaan in een barst. Wacht dus niet te lang met repareren. Wij adviseren u er graag over als er twijfel is. Daarnaast kost een ruitreparatie u bij de meeste autoverzekeringen helemaal niets.
Een ster of barst in de ruit is vervelend en kan zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig op pad kunt. Eerst kijken wij of de ruit te repareren is, dit is vaak sneller en is goedkoper. Als dat niet mogelijk is vervangen we de ruit. Wij nemen de kosten eerst met u door mocht het tot het vervangen van de voorruit komen. Kan de ster of barst gerepareerd worden? Dan bent u snel weer op weg met onze snelle ruitschadeservices. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bel ons.

Voorruit vervangen
Mocht de schade aan uw ruit te groot zijn, of is deze te ver gescheurd? Dan vervangen wij uw voorruit. Wij repareren alle autoruiten ongeacht automerk of model. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Daarnaast krijgt u op elke reparatie garantie op de ruitmontage.

Onze klanten beoordelen onze service met een 9.9/10

Zorgvuldig, vriendelijk en oprecht

We hebben een auto ingeruild voor een nieuwere versie. Het contact met Theo is zeer prettig en hebben we als zeer betrouwbaar ervaren. Hij nam ruimschoots de tijd voor ons. Heel prettig!

~ Luuk & Sabine

Reparatie voorkap Microcar Due

Vriendelijke ontvangst en eerlijke uitleg over reparatie mogelijkheden. Theo is iemand die meedenkt, zeer klantgericht. Reparatie keurig uitgevoerd.

~ André

Betrouwbaar bedrijf

Een aantal keren heeft Theo al een auto aan ons geleverd. Ook deze keer voldoet de auto helemaal aan onze wensen. Service en klantvriendelijkheid zijn top.

~ Elma

Altijd hulpvaardig en meedenkend

Kom al jaren bij deze garage. Altijd goed geholpen en heel veel kennis van zaken. Prima service en normale prijzen.

~ Hans

Het contact is erg prettig en persoonlijk!

Afgelopen jaar hebben wij onze auto hier gekocht en hebben dit jaar onze auto hier gebracht voor een beurt APK. Al is de garage niet echt in de buurt, zal ik volgend jaar onze auto weer hier brengen.

~ Dominic

Vlotte vriendelijke service, advies op maat.

Prijs kwaliteit verhouding in balans. Prijs het bedrijf aan als t zo uitkomt.

~ F.B.

Erg vriendelijke geholpen en een betrouwbaar gevoel.

Uitermate tevreden over de service en snelheid met het aankopen van mijn nieuwe gebruikte auto.

~ Vera

Klantvriendelijk en goede deskundigheid.

Wij zijn al jaren klant bij autobedrijf van Dijk tot volle tevredenheid.

~ Wilco

Altijd goede service en goed bereikbaar.

Als er iets is met je auto kan je bijna gelijk langs komen ik vind het een heel goed bedrijf. Blij mee.

~ Geke

Heeft u vragen?

Stel uw vragen direct.

Mogelijk gemaakt door Mobilox