Schadeherstel

Ik heb schade, wat nu?
Allereerst inventariseren wij de schade aan uw brommobiel of auto en brengen daarna een schaderapport uit. Hierin overleggen wij met u wat de schades en de kosten zijn, en hoe het hersteltraject zal gaan verlopen. Daarnaast onderhouden wij ook het contact met de schade expert. Een advies van Autobedrijf van Dijk: Heeft u schade? Blijf hier niet mee rondrijden! Breng een bezoek aan onze garage in Driebruggen en wij vertellen u graag vrijblijvend of de schade snel en tegen lage kosten te herstellen is zodat vervolgschade kan worden beperkt! Wilt u advies over schades? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail met een foto van de schade(s). Uiteraard bent u welkom om onze garage tijdens openingstijden te bezoeken voor vrijblijvend advies.

Grote schade of total loss
Heeft uw brommobiel of auto een dusdanige schade dat deze niet meer kan rijden? Autobedrijf van Dijk kan het transport van uw brommobiel of auto verzorgen zodat deze snel en veilig naar onze garage in Driebruggen getransporteerd kan worden.

Onze klanten beoordelen onze service met een 9.9/10

Zorgvuldig, vriendelijk en oprecht

We hebben een auto ingeruild voor een nieuwere versie. Het contact met Theo is zeer prettig en hebben we als zeer betrouwbaar ervaren. Hij nam ruimschoots de tijd voor ons. Heel prettig!

~ Luuk & Sabine

Reparatie voorkap Microcar Due

Vriendelijke ontvangst en eerlijke uitleg over reparatie mogelijkheden. Theo is iemand die meedenkt, zeer klantgericht. Reparatie keurig uitgevoerd.

~ André

Betrouwbaar bedrijf

Een aantal keren heeft Theo al een auto aan ons geleverd. Ook deze keer voldoet de auto helemaal aan onze wensen. Service en klantvriendelijkheid zijn top.

~ Elma

Altijd hulpvaardig en meedenkend

Kom al jaren bij deze garage. Altijd goed geholpen en heel veel kennis van zaken. Prima service en normale prijzen.

~ Hans

Het contact is erg prettig en persoonlijk!

Afgelopen jaar hebben wij onze auto hier gekocht en hebben dit jaar onze auto hier gebracht voor een beurt APK. Al is de garage niet echt in de buurt, zal ik volgend jaar onze auto weer hier brengen.

~ Dominic

Vlotte vriendelijke service, advies op maat.

Prijs kwaliteit verhouding in balans. Prijs het bedrijf aan als t zo uitkomt.

~ F.B.

Erg vriendelijke geholpen en een betrouwbaar gevoel.

Uitermate tevreden over de service en snelheid met het aankopen van mijn nieuwe gebruikte auto.

~ Vera

Klantvriendelijk en goede deskundigheid.

Wij zijn al jaren klant bij autobedrijf van Dijk tot volle tevredenheid.

~ Wilco

Altijd goede service en goed bereikbaar.

Als er iets is met je auto kan je bijna gelijk langs komen ik vind het een heel goed bedrijf. Blij mee.

~ Geke

Heeft u vragen?

Stel uw vragen direct.

Mogelijk gemaakt door Mobilox